Corder al forn amb verdures
Ingredients per a 4 comensals
- 800 g de sella de corder
- 3 dent de all
- 1 g de pebre roig
- 5 g de mostassa
- 1 rama de romer
- 40 g de oli d'oliva
- 500 g de creïlla
- 250 ml de vi blanc
- 300 g de carlota
- 300 g de col de brussel·les
- 300 g de coliflor
- 200 ml de caldo de carn
- sal
- pebre
La preparació
- Amb un ganivet afilat, retira l’os de la sella de corder amb cura, per a no separar-ne les peces. Frega la carn amb els alls, el pebre roig, la mostassa, la sal i el pebre. Col·loca la branqueta de romer enmig de la carn. Enrotlla-la i lliga-la amb un fil de cuina.
- Col·loca la carn en una plata de forn i rega-la amb l’oli. Col·loca les creïlles tallades en quarts al voltant. Porta-la al forn durant 30-40 minuts, a una temperatura de 220ºC. De tant en tant, rega-la amb el vi blanc perquè no s’asseque.
- Mentrestant, cou les verdures al vapor. Finalment retira la carn, lleva’n el fil de cuina i talla-la en rodanxes. Incorpora a la salsa que ha quedat en la plata el caldo de carn i deixa-la bullir. Servix la carn tallada, les verdures, les creïlles i arruixa-ho tot amb la salsa.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni23.5 g
Grases59.9 g
Kcal807
Proteïnes31 g