Corder al forn amb verdures

Ingredients per a 4 comensals

  • 800 g de sella de corder
  • 3 dent de all
  • 1 g de pebre roig
  • 5 g de mostassa
  • 1 rama de romer
  • 40 g de oli d'oliva
  • 500 g de creïlla
  • 250 ml de vi blanc
  • 300 g de carlota
  • 300 g de col de brussel·les
  • 300 g de coliflor
  • 200 ml de caldo de carn
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Amb un ganivet afilat, retira l’os de la sella de corder amb cura, per a no separar-ne les peces. Frega la carn amb els alls, el pebre roig, la mostassa, la sal i el pebre. Col·loca la branqueta de romer enmig de la carn. Enrotlla-la i lliga-la amb un fil de cuina.
  • Col·loca la carn en una plata de forn i rega-la amb l’oli. Col·loca les creïlles tallades en quarts al voltant. Porta-la al forn durant 30-40 minuts, a una temperatura de 220ºC. De tant en tant, rega-la amb el vi blanc perquè no s’asseque.
  • Mentrestant, cou les verdures al vapor. Finalment retira la carn, lleva’n el fil de cuina i talla-la en rodanxes. Incorpora a la salsa que ha quedat en la plata el caldo de carn i deixa-la bullir. Servix la carn tallada, les verdures, les creïlles i arruixa-ho tot amb la salsa.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
23.5 g

Grases59.9 g

Kcal807

Proteïnes31 g