Seitan en salsa agredolça

Ingredients per a 4 comensals

  • 300 g de carabassa
  • 80 g de ceba
  • 120 g de pimentó roig
  • 1 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • 1 g de timó
  • 1 g de julivert picat
  • 40 g de farina de blat
  • 400 g de seitan
  • Salsa:
  • 10 ml de vinagre d´arròs
  • 20 g de sucre
  • 20 g de salsa de tomaca
  • 20 g de salsa de tamarinde
  • 10 g de farina de dacsa
  • 150 ml de aigua
  • 100 ml de suc de pinya
  • sal

La preparació

  • Barreja el sucre, el vinagre, la sal, la salsa tamari i la tomaca. Cuina-ho a foc mitjà en una paella remenant fins que es dissolga el sucre i la sal. Dissol la farina de dacsa en l’aigua, mescla-ho amb el suc, incorpora-ho a la paella i, sense deixar de remenar, fes-ho bullir suaument 2 minuts. Tapa-ho i reserva-ho. Trosseja la carabassa en daus, sala-la i cuina-la al vapor fins que estiga quasi tendra. Talla la ceba, el pimentó roig i el verd, i salta’ls en l’oli on s’ha daurat l’all prèviament. Incorpora-hi el timó, la carabassa i el julivert i salpebra-ho. Deixa que la carabassa es daure i aparta-la. Enfarina els filets i daura’ls en la paella.
  • Servix-los amb les verdures regades amb la salsa calenta.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
25.8 g

Grases12.7 g

Kcal325

Proteïnes27.7 g