Seitan amb ametles

Ingredients per a 4 comensals

  • 500 g de seitan
  • 15 unitat de ametles
  • 70 g de ceba
  • 2 dent de all
  • 100 ml de caldo de verdures
  • 5 g de julivert
  • 40 g de oli de sèsam
  • sal

La preparació

  • Llava el seitan davall del raig d'aigua freda i talla'l en filets.
  • En una paella, aboca-hi l’oli de sèsam i frig els filets de seitan per les dues bandes, retira’ls i deposita’ls sobre paper de cuina absorbent.
  • En el mateix oli sofrig els alls, retira’ls i sofrig la ceba tallada molt fina. Quan comence a transparentar-se, torna a introduir-hi els alls i afig-hi les ametles. En un bol introduïx el caldo de verdures, el sofregit de la paella i tritura-ho; quan estiga ben fi, torna a posar-ho a la paella i incorpora-hi el seitan, condimenta-ho i deixa-ho coure uns 5 minuts.
  • Servix els filets en els plats i rega’ls amb la salsa d’ametles; acaba empolsant-ho amb julivert.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.1 g

Grases15.3 g

Kcal285

Proteïnes32.3 g