Ensalada de bajoques i tomaca amb adob d'anxoves

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de tomaca de cirera
  • 150 g de encisam variat
  • 200 g de bajoques
  • 2 dent de all
  • 8 unitat de filets d’anxova
  • 40 g de oli d'oliva
  • 60 ml de vinagre de sidra
  • 30 g de formatge parmesà
  • 5 fulla de alfàbega fresca
  • sal

La preparació

  • Comença partint les tomaques de cirera per la meitat i deixant-les en un bol; afig-hi les bajoques en conserva i salpebra-ho.
  • Posa una paella al foc i afig-hi l’oli, les anxoves i els alls laminats, i cou-los durant cinc minuts fins que els alls estiguen daurats. Retira’ls del foc i afig-hi el vinagre, remena-ho i aboca-ho damunt de les tomaques i les bajoques. Deixa-ho marinar durant mitja hora.
  • En una ensaladera col·loca els encisams, sala’ls, aboca-hi per damunt les verdures amb l’adob d’anxoves i decora-ho amb unes escates de parmesà i unes fulles d’alfàbega fresca. Servix-ho ràpidament.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.1 g

Grases12.8 g

Kcal170

Proteïnes6.2 g