Seitan amb algues i fongs
Ingredients per a 4 comensals
- 200 g de arròs integral
- 800 ml de aigua
- 50 g de Alga Kombu
- 20 g de oli d'oliva
- 200 g de seitan
- 40 ml de salsa de soja
- 20 g de oli de sèsam
- 60 g de carlota
- 60 g de albergina
- 60 g de pimentons rojos morruts
- 60 g de carabasseta
- 20 g de porro
- 60 g de fongs
- 20 g de anous
La preparació
- Cuina l’arròs yamani en el triple del seu volum d’aigua durant uns 25 minuts.
- Remulla les algues en aigua calenta 30 minuts, talla els vegetals (la carlota, el pimentó, l’albergina, la carabasseta i el porro) en juliana i salta’ls en un wok amb l’oli , remenant-los amb una espàtula perquè es cuinen igualment, tan sols uns minuts.
- Afig el seitan al wok tallat en tires, els fongs (sencers o en tires), les anous, les algues escorregudes i la salsa de soja i cuina-ho 5 minuts.
- Agrega-hi l’oli de sèsam i l’arròs i remena la preparació perquè els sabors s’integren.
- Servix el seitan, amb els fongs, les algues, l’arròs yamani i els vegetals saltats.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni49.4 g
Grases15.5 g
Kcal416
Proteïnes19.6 g