Seitan amb algues i fongs

Ingredients per a 4 comensals

  • 200 g de arròs integral
  • 800 ml de aigua
  • 50 g de Alga Kombu
  • 20 g de oli d'oliva
  • 200 g de seitan
  • 40 ml de salsa de soja
  • 20 g de oli de sèsam
  • 60 g de carlota
  • 60 g de albergina
  • 60 g de pimentons rojos morruts
  • 60 g de carabasseta
  • 20 g de porro
  • 60 g de fongs
  • 20 g de anous

La preparació

  • Cuina l’arròs yamani en el triple del seu volum d’aigua durant uns 25 minuts.
  • Remulla les algues en aigua calenta 30 minuts, talla els vegetals (la carlota, el pimentó, l’albergina, la carabasseta i el porro) en juliana i salta’ls en un wok amb l’oli , remenant-los amb una espàtula perquè es cuinen igualment, tan sols uns minuts.
  • Afig el seitan al wok tallat en tires, els fongs (sencers o en tires), les anous, les algues escorregudes i la salsa de soja i cuina-ho 5 minuts.
  • Agrega-hi l’oli de sèsam i l’arròs i remena la preparació perquè els sabors s’integren.
  • Servix el seitan, amb els fongs, les algues, l’arròs yamani i els vegetals saltats.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
49.4 g

Grases15.5 g

Kcal416

Proteïnes19.6 g