Saltat de cigrons amb espinacs frescos pinyons i panses

Ingredients per a 4 comensals

  • 300 g de espinacs frescos
  • 300 g de cigró cuit
  • 120 g de ceba
  • 2 dent de all
  • 20 g de salsa de tomaca
  • 1 g de pebre roig
  • 10 g de panses de corint
  • 10 g de pinyons
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Calfa una miqueta d’oli d’oliva en una cassola o paella àmplia. Trosseja la ceba i daura-la i, quan estiga transparent, afig-hi els alls laminats. Una vegada que estiguen daurats, tira-hi la salsa de tomaca, cou-la un minut i a continuació posa-hi el pebre roig. Mescla-ho i ofega-ho un parell de minuts vigilant que el pebre roig no es creme.
  • Afig-hi els espinacs nets i escorreguts i deixa que es vagen ablanint a poc a poc en perdre l’aigua que contenen. Quan estiguen quasi llestos i hagen perdut la meitat del volum inicial, tira-hi els cigrons perquè el conjunt es calfe i s’acabe de fer. Posa-hi els pinyons i les panses, salta-ho un parell de minuts més i servix-ho ben calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
46 g

Grases16.1 g

Kcal399

Proteïnes17.1 g