Ensalada amb meló, germinats i parmesà

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de encisam variat
  • 120 g de ceba tendra
  • 240 g de meló
  • 50 g de alfals germinat
  • 50 g de soja
  • 6 unitat de dàtils
  • 10 g de formatge parmesà en escates
  • 40 g de oli d'oliva
  • 5 ml de vinagre de Mòdena
  • 5 g de sèsam negre
  • sal

La preparació

  • Prepara la vinagreta: mescla l’oli d’oliva amb una miqueta de vinagre de Mòdena, la sal, barreja-ho bé i reserva-la.
  • Llava els encisams; eixuga’ls i talla’ls; pela la ceba i pica-la. Retira la pell del meló i talla’l en làmines fines.
  • Disposa els encisams al centre del plat mesclats amb la ceba i la soja germinada, i envolta-ho amb les làmines de meló. Talla els dàtils en tires per a decorar l’ensalada, corona-la amb l’alfals germinat i repartix el formatge parmesà.
  • Empolsa l’ensalada amb unes llavors de sèsam negre i acaba regant-la amb la vinagreta.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
13.1 g

Grases12.6 g

Kcal186

Proteïnes4.5 g