Torrades de pésols amb mozzarella i ou
Ingredients per a 4 comensals
- 4 unitat de llesca de pa
- 500 g de pésols frescos
- 125 g de formatge mozzarella
- 20 ml de suc de llima
- 2 unitat de ou
- 40 g de oli d'oliva
- sal
La preparació
- Lleva els pésols de les baines. Col·loca’ls en un got per a triturar i incorpora-hi una miqueta de sal, el suc de llima i un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Tritura-ho bé i reserva-ho.
- D’altra banda, talla el pa i torra’l. Mentrestant, bull els ous per a deixar-los durs.
- Munta les torrades: unta-les amb els pésols triturats, talla els ous per la meitat i posa’n una meitat en cada torrada, amb un tros de mozzarella. Acaba amb un poc de sal en escates i servix-les.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni26.8 g
Grases19.2 g
Kcal352
Proteïnes16.1 g