Torrades de pésols amb mozzarella i ou

Ingredients per a 4 comensals

  • 4 unitat de llesca de pa
  • 500 g de pésols frescos
  • 125 g de formatge mozzarella
  • 20 ml de suc de llima
  • 2 unitat de ou
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Lleva els pésols de les baines. Col·loca’ls en un got per a triturar i incorpora-hi una miqueta de sal, el suc de llima i un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Tritura-ho bé i reserva-ho.
  • D’altra banda, talla el pa i torra’l. Mentrestant, bull els ous per a deixar-los durs.
  • Munta les torrades: unta-les amb els pésols triturats, talla els ous per la meitat i posa’n una meitat en cada torrada, amb un tros de mozzarella. Acaba amb un poc de sal en escates i servix-les.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
26.8 g

Grases19.2 g

Kcal352

Proteïnes16.1 g