Seitan amb cigrons

Ingredients per a 4 comensals

  • 200 g de cigró cuit
  • 150 g de seitan
  • 60 g de ceba
  • 60 g de carabasseta
  • 300 g de tomaques madures
  • 20 g de oli d'oliva
  • 1 dent de all
  • 5 g de sucre moré
  • 2 g de julivert picat
  • 1 g de timó
  • 3 fulla de herba-sana
  • 1 g de romer fresc picat
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Pela la carabasseta i la ceba. Talla el seitan en daus, la carabasseta en rodanxes fines i pica la ceba molt fina. En una paella posa el sucre moré a foc mitjà, i quan veges que comença a agafar color fosc i a desfer-se, afig-hi la ceba. Deixa que la ceba es faça 4 minuts, remenant de tant en tant.
  • Mentrestant, pela l’all i pica’l en un morter. Afig-hi un grapadet de sal, continua picant i, finalment, posa-hi l’herba-sana. Agrega esta pasta a la paella, barreja-ho un minut i tira-hi la carabasseta i el seitan. Posa-hi una miqueta d’oli i deixa que es faça durant 3 minuts.
  • Precalfa el forn a 190ºC.
  • Escorre bé els cigrons cuits i afig-los a la paella. Agrega-hi la resta d’espècies i remena-ho. Ratlla les tomaques amb una ratlladora gruixuda i afig-les a la paella, remenant bé. Apuja el foc i salta-ho tot durant un parell de minuts. Aboca-ho en una cassola de ceràmica o de fang apta per a forn, afig-hi ½ tassa d’aigua i fica-ho al forn 10-12 minuts. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
34.5 g

Grases8.5 g

Kcal296

Proteïnes20.2 g