Seitan amb cigrons
Ingredients per a 4 comensals
- 200 g de cigró cuit
- 150 g de seitan
- 60 g de ceba
- 60 g de carabasseta
- 300 g de tomaques madures
- 20 g de oli d'oliva
- 1 dent de all
- 5 g de sucre moré
- 2 g de julivert picat
- 1 g de timó
- 3 fulla de herba-sana
- 1 g de romer fresc picat
- sal
- pebre
La preparació
- Pela la carabasseta i la ceba. Talla el seitan en daus, la carabasseta en rodanxes fines i pica la ceba molt fina. En una paella posa el sucre moré a foc mitjà, i quan veges que comença a agafar color fosc i a desfer-se, afig-hi la ceba. Deixa que la ceba es faça 4 minuts, remenant de tant en tant.
- Mentrestant, pela l’all i pica’l en un morter. Afig-hi un grapadet de sal, continua picant i, finalment, posa-hi l’herba-sana. Agrega esta pasta a la paella, barreja-ho un minut i tira-hi la carabasseta i el seitan. Posa-hi una miqueta d’oli i deixa que es faça durant 3 minuts.
- Precalfa el forn a 190ºC.
- Escorre bé els cigrons cuits i afig-los a la paella. Agrega-hi la resta d’espècies i remena-ho. Ratlla les tomaques amb una ratlladora gruixuda i afig-les a la paella, remenant bé. Apuja el foc i salta-ho tot durant un parell de minuts. Aboca-ho en una cassola de ceràmica o de fang apta per a forn, afig-hi ½ tassa d’aigua i fica-ho al forn 10-12 minuts. Servix-ho calent.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni34.5 g
Grases8.5 g
Kcal296
Proteïnes20.2 g