Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de nius de dacsa
  • 1 fulla de llorer
  • 200 g de seitan
  • 20 ml de nata líquida per a cuinar baixa en greix
  • 20 ml de oli d'oliva
  • 1 g de timó
  • 1 g de romer
  • 1 g de coriandre
  • 1 g de julivert
  • sal d'herbes

La preparació

  • Posa a bullir en una cassola xicoteta o mitjana un mínim d’1,5 l d’aigua amb la fulla de llorer, a foc fort. Quan comence a bullir, introduïx-hi la pasta, i deixa que es coga els minuts que especifique el fabricant.
  • Mentre l’aigua bull i la pasta es cou, talla el seitan en tires o barretes i posa’ls en una paella a foc mitjà-baix amb l’oli d’oliva, girant-les de tant en tant.
  • Quan la pasta estiga cuita, escorre-la i col·loca-la als plats. Posa 2 cullerades de nata de soja sobre cada plat de pasta, les barretes de seitan i les espècies fresques. Acaba el plat amb la sal especiada i servix-ho immediatament.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
55.7 g

Grases9.2 g

Kcal394

Proteïnes19.2 g