Seitan en ensalada
Ingredients per a 4 comensals
- 200 g de seitan
- 250 g de escarola
- 50 g de espinacs frescos
- 20 ml de olives negres sense pinyol
- 50 g de dacsa
- 20 g de oli d'oliva
- 1 g de timó
- 1 g de orenga
- 20 g de col llombarda
- Per a la salsa:
- 40 ml de oli de gira-sol
- 1 dent de all
- 20 ml de suc de llima
- 10 g de remolatxa
- 50 ml de llet de soja
- sal
La preparació
- Talla el seitan en tires fines i daura’l en la paella amb 1 cullerada d’oli d’oliva per les dues bandes. Talla l’escarola i la llombarda en tires. En una plata, disposa com a base els espinacs i continua amb l’escarola i la llombarda. Arruixa-ho amb olives i dacsa.
- En un recipient profund i alt posa la llet de soja i bat-la amb la batedora en el fons i sense moure-la, mentre s’hi agrega a poc a poc l’oli de gira-sol. Després d’un minut s’haurà espessit i s’hi pot afegir l’all, la llima, la remolatxa i la sal. Bat-ho fins que quede homogeni.
- Col·loca les tires de seitan sobre l’ensalada, aboca-hi la veganesa de remolatxa i empolsa-ho amb timó i orenga.
- Servix-ho temperat o fred.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni6.2 g
Grases18 g
Kcal245
Proteïnes14.5 g