Seitan en ensalada

Ingredients per a 4 comensals

  • 200 g de seitan
  • 250 g de escarola
  • 50 g de espinacs frescos
  • 20 ml de olives negres sense pinyol
  • 50 g de dacsa
  • 20 g de oli d'oliva
  • 1 g de timó
  • 1 g de orenga
  • 20 g de col llombarda
  • Per a la salsa:
  • 40 ml de oli de gira-sol
  • 1 dent de all
  • 20 ml de suc de llima
  • 10 g de remolatxa
  • 50 ml de llet de soja
  • sal

La preparació

  • Talla el seitan en tires fines i daura’l en la paella amb 1 cullerada d’oli d’oliva per les dues bandes. Talla l’escarola i la llombarda en tires. En una plata, disposa com a base els espinacs i continua amb l’escarola i la llombarda. Arruixa-ho amb olives i dacsa.
  • En un recipient profund i alt posa la llet de soja i bat-la amb la batedora en el fons i sense moure-la, mentre s’hi agrega a poc a poc l’oli de gira-sol. Després d’un minut s’haurà espessit i s’hi pot afegir l’all, la llima, la remolatxa i la sal. Bat-ho fins que quede homogeni.
  • Col·loca les tires de seitan sobre l’ensalada, aboca-hi la veganesa de remolatxa i empolsa-ho amb timó i orenga.
  • Servix-ho temperat o fred.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.2 g

Grases18 g

Kcal245

Proteïnes14.5 g