Coca de verdures
Ingredients per a 4 comensals
- 150 g de farina
- 25 g de rent de pa
- 200 g de pimentó verd
- 150 g de ceba
- 300 g de tomaca
- 100 g de carabasseta
- 200 g de albergina
- 2 dent de all
- 40 g de oli d'oliva
- 5 g de julivert
- sal
La preparació
- Mescleu en un recipient la farina, el rent, 100 ml d'oli, 100 ml d'aigua i sal.
- Formeu una massa, esteneu-la en una superfície enfarinada i pasteu-la uns 5 minuts.
- Tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar uns 5 minuts.
- Esteneu la massa sobre una placa de forn, amb la forma que es desitge.
- Salteu les verdures en una paella amb un poc d'oli, tallades en juliana.
- Quan la verdura estiga tendra, saleu-la i afegiu-hi julivert picat. Remeneu-ho amb cura i retireu-ho del foc.
- Escorreu bé l'oli de la verdura.
- Poseu la verdura sobre la massa (deixeu la vora de la massa lleugerament més grossa, per a evitar que se n'isca la verdura).
- Fiqueu-la al forn, precalfat uns 40-50 minuts.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni34 g
Grases11.2 g
Kcal279
Proteïnes7.8 g