Coca de verdures

Ingredients per a 4 comensals

  • 150 g de farina
  • 25 g de rent de pa
  • 200 g de pimentó verd
  • 150 g de ceba
  • 300 g de tomaca
  • 100 g de carabasseta
  • 200 g de albergina
  • 2 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • 5 g de julivert
  • sal

La preparació

  • Mescleu en un recipient la farina, el rent, 100 ml d'oli, 100 ml d'aigua i sal.
  • Formeu una massa, esteneu-la en una superfície enfarinada i pasteu-la uns 5 minuts.
  • Tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar uns 5 minuts.
  • Esteneu la massa sobre una placa de forn, amb la forma que es desitge.
  • Salteu les verdures en una paella amb un poc d'oli, tallades en juliana.
  • Quan la verdura estiga tendra, saleu-la i afegiu-hi julivert picat. Remeneu-ho amb cura i retireu-ho del foc.
  • Escorreu bé l'oli de la verdura.
  • Poseu la verdura sobre la massa (deixeu la vora de la massa lleugerament més grossa, per a evitar que se n'isca la verdura).
  • Fiqueu-la al forn, precalfat uns 40-50 minuts.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
34 g

Grases11.2 g

Kcal279

Proteïnes7.8 g