Bajoques amb tomata i pebre roig

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de bajoques
  • 250 g de tomaca
  • 150 g de ceba
  • 2 dent de all
  • 2 g de pebre roig dolç
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Netegeu les bajoques i lleveu-ne els brins. Trossegeu-les i coeu-les en aigua bullint amb una miqueta de sal. Escorreu-les i passeu-les a una cassola.
  • Peleu la ceba i piqueu-la. Daureu-la en una paella amb oli. Afegiu-hi els alls laminats i la tomaca, pelada i triturada.
  • Remeneu-ho i sofregiu-ho uns 5 minuts.
  • Afegiu-hi una culleradeta de pebre roig dolç.
  • Mescleu el sofregit amb les bajoques, saleu-ho i coeu-ho 5-10 minuts.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
10.2 g

Grases11.1 g

Kcal167

Proteïnes4.3 g