Arròs amb conill i caragols
Ingredients per a 4 comensals
- 280 g de arròs
- 300 g de conill
- 24 unitat de caragols
- 250 g de tomaca fregida
- 40 g de oli d'oliva
- 7 g de safrà (colorant alimentari)
- sal
La preparació
- Netegeu els caragols, posant-los en una olla amb aigua freda i sal.
- Remeneu-ho i canvieu l'aigua diverses vegades fins que quede neta.
- Sofregiu el conill en una cassola amb oli ben calent. Quan estiga daurat, afegiu-hi la tomaca, saleu-ho i remeneu-ho.
- Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho al foc uns 45 minuts.
- Afegiu-hi l'arròs, el safrà i els caragols. Deixeu-ho a foc fort uns 20 minuts.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni31.7 g
Grases17.4 g
Kcal460
Proteïnes13.1 g