Arròs amb conill i caragols

Ingredients per a 4 comensals

  • 280 g de arròs
  • 300 g de conill
  • 24 unitat de caragols
  • 250 g de tomaca fregida
  • 40 g de oli d'oliva
  • 7 g de safrà (colorant alimentari)
  • sal

La preparació

  • Netegeu els caragols, posant-los en una olla amb aigua freda i sal.
  • Remeneu-ho i canvieu l'aigua diverses vegades fins que quede neta.
  • Sofregiu el conill en una cassola amb oli ben calent. Quan estiga daurat, afegiu-hi la tomaca, saleu-ho i remeneu-ho.
  • Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho al foc uns 45 minuts.
  • Afegiu-hi l'arròs, el safrà i els caragols. Deixeu-ho a foc fort uns 20 minuts.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
31.7 g

Grases17.4 g

Kcal460

Proteïnes13.1 g