Torrades de verdures rostides i formatge mozzarella

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de pimentó verd – italià
  • 300 g de ceba
  • 200 g de bolets
  • 200 g de formatge mozzarella
  • 240 g de pa
  • 1 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre mòlt

La preparació

  • Torreu els pimentons i les cebes al forn, precalfat, fins que la pell es faça negra.
  • Peleu la verdura, elimineu-ne les llavors i talleu-la en tires.
  • Filetegeu l'all i afegiu-lo a una paella amb oli ben calent. Salteu els bolets.
  • Poseu el pa tallat en llesques sobre una plata de forn, cobriu les torrades amb la verdura.
  • Afegiu-hi els bolets i una rodanxa de formatge. Arruixeu-ho amb l'oli dels bolets.
  • Fiqueu-ho al forn fins que es gratine.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
38.8 g

Grases20 g

Kcal413

Proteïnes17.1 g