Hamburguesa de peix
Ingredients per a 4 comensals
- 500 g de lluç - lloms
- 2 unitat de ou
- 200 g de ceba
- 40 g de oli d'oliva
- 2 g de pebre mòlt
- 2 g de anou moscada
- 2 g de herbes aromàtiques
La preparació
- Poseu en un recipient fondo els filets de peix (nets, sense espines), l'ou i un raget d'oli.
- Afegiu-hi pebre i anou moscada a gust, i una miqueta d'orenga.
- Mescleu-ho bé fins que quede una pasta compacta.
- Dividiu la pasta en tantes boletes com hamburgueses es desitge.
- Calfeu oli en una paella i fregiu les hamburgueses.
- Daureu la ceba tallada en rodanxes i poseu-la sobre les hamburgueses.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni2.9 g
Grases15.4 g
Kcal219
Proteïnes16.6 g