Hamburguesa de peix

Ingredients per a 4 comensals

  • 500 g de lluç - lloms
  • 2 unitat de ou
  • 200 g de ceba
  • 40 g de oli d'oliva
  • 2 g de pebre mòlt
  • 2 g de anou moscada
  • 2 g de herbes aromàtiques

La preparació

  • Poseu en un recipient fondo els filets de peix (nets, sense espines), l'ou i un raget d'oli.
  • Afegiu-hi pebre i anou moscada a gust, i una miqueta d'orenga.
  • Mescleu-ho bé fins que quede una pasta compacta.
  • Dividiu la pasta en tantes boletes com hamburgueses es desitge.
  • Calfeu oli en una paella i fregiu les hamburgueses.
  • Daureu la ceba tallada en rodanxes i poseu-la sobre les hamburgueses.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
2.9 g

Grases15.4 g

Kcal219

Proteïnes16.6 g