Creps farcits de saltat d'espinacs

Ingredients per a 4 comensals

  • 2 unitat de ou
  • 125 g de farina
  • 250 ml de llet
  • 300 g de espinacs
  • 200 g de carlota
  • 200 g de ceba
  • 10 g de mantega
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • pebre mòlt

La preparació

  • Bateu els ous, la farina i la llet i afegiu-hi una miqueta de sal.
  • Deixeu reposar la pasta de creps en la nevera, uns 30 minuts.
  • En una paella calfeu l'oli i daureu la ceba tallada en juliana.
  • Afegiu-hi la carlota tallada en juliana, els espinacs trossejats i l'all picat.
  • Deixeu-ho a foc mitjà, uns 10 minuts.
  • Unteu una paella amb mantega, afegiu-hi la pasta de crep (utilitzeu per a tots els creps la mateixa mida, per exemple un cullerot, una tassa menuda...), esteneu-la per tota la paella i cuineu-la pels dos costats.
  • Farciu cada crep amb la verdura.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
31 g

Grases18.3 g

Kcal342

Proteïnes11 g