Pastís de verdures

Ingredients per a 4 comensals

  • 300 g de espinacs
  • 240 g de creïlla
  • 100 g de ceba
  • 80 g de porro
  • 80 g de alls tendres
  • 20 g de pinyons
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • julivert

La preparació

  • Peleu les creïlles i talleu cada una en 4 rodanxes.
  • Bulliu-les fins que estiguen tendres. Escorreu-les i reserveu-les.
  • Daureu la ceba tallada en juliana, en una paella amb un poc d'oli. Incorporeu-hi el porro tallat en tires i l'all tendre.
  • Afegiu-hi els espinacs i salteu tota la verdura.
  • Sobre una plata poseu la meitat de la creïlla, damunt el saltat de verdures i cobriu-ho amb les altres rodanxes de creïlla.
  • Sofregiu els pinyons i arruixeu l'oli i els pinyons sobre la creïlla. Empolvoreu-ho amb julivert picat.
  • Si ho desitgeu, fiqueu-ho al forn uns minuts perquè les creïlles estiguen mes cruixents.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
13.3 g

Grases13.9 g

Kcal196

Proteïnes4.5 g