Llobarro amb verdures

Ingredients per a 4 comensals

  • 560 g de llobarro - filets
  • 60 g de escalunya
  • 200 g de pimentó verd
  • 100 g de pimentó roig
  • 30 g de api
  • 2 g de timó
  • 100 ml de vi blanc
  • 60 g de oli d'oliva
  • 5 ml de vinagre
  • sal
  • 2 g de pebre mòlt
  • 2 unitat de all

La preparació

  • Netegeu el llobarro i filetegeu-lo. Salpebreu-lo.
  • Arruixeu-lo amb un raget d'oli d'oliva. Poseu-hi al damunt els alls filetejats i les branquetes de timó.
  • Torreu el llobarro al forn precalfat. A mitjan cocció, afegiu-hi el vi.
  • Piqueu l'escalunya, els pimentons i l'api. Poseu-ho en una salsera, saleu-ho i cobriu-ho amb oli. Afegiu-hi unes gotes de vinagre.
  • Quan el llobarro estiga fet, col·loqueu-lo en una plata i cobriu-lo amb el còctel de verdures. Serviu a banda la resta del còctel i el suc de la cocció.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
5.5 g

Grases18.3 g

Kcal301

Proteïnes24 g