Llobarro amb verdures
Ingredients per a 4 comensals
- 560 g de llobarro - filets
- 60 g de escalunya
- 200 g de pimentó verd
- 100 g de pimentó roig
- 30 g de api
- 2 g de timó
- 100 ml de vi blanc
- 60 g de oli d'oliva
- 5 ml de vinagre
- sal
- 2 g de pebre mòlt
- 2 unitat de all
La preparació
- Netegeu el llobarro i filetegeu-lo. Salpebreu-lo.
- Arruixeu-lo amb un raget d'oli d'oliva. Poseu-hi al damunt els alls filetejats i les branquetes de timó.
- Torreu el llobarro al forn precalfat. A mitjan cocció, afegiu-hi el vi.
- Piqueu l'escalunya, els pimentons i l'api. Poseu-ho en una salsera, saleu-ho i cobriu-ho amb oli. Afegiu-hi unes gotes de vinagre.
- Quan el llobarro estiga fet, col·loqueu-lo en una plata i cobriu-lo amb el còctel de verdures. Serviu a banda la resta del còctel i el suc de la cocció.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni5.5 g
Grases18.3 g
Kcal301
Proteïnes24 g