Guisat de verdures

Ingredients per a 4 comensals

  • 500 g de albergina
  • 240 g de carabasseta
  • 150 g de tomaca
  • 150 g de ceba
  • 30 g de olives negres sense pinyol
  • 40 g de oli d'oliva
  • 2 dent de all
  • 10 fulla de alfàbega
  • 2 g de pebre mòlt
  • sal

La preparació

  • Coeu amb poca aigua la carabasseta, l'albergina i la tomaca tallada en daus. Quan estiguen tendres, escorreu-les.
  • Sofregiu la ceba i l'all fins que es dauren.
  • Afegiu-hi les verdures i les olives trossejades. Saleu-ho al gust.
  • Empolvoreu-ho amb una miqueta d'alfàbega i pebre
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
7.6 g

Grases12.9 g

Kcal170

Proteïnes3.5 g