Coquetes de tofu amb puré de poma

Ingredients per a 4 comensals

  • 240 g de tofu
  • 150 g de carlota
  • 200 g de ceba
  • 40 g de llavors de sèsam
  • 40 ml de salsa de soja
  • 2 g de pebre mòlt
  • 2 g de anou moscada
  • 60 g de oli d'oliva
  • sal
  • 80 g de farina integral
  • 400 g de poma
  • 2 rama de canella

La preparació

  • Eixugueu bé el tofu.
  • Coeu la ceba picada i les carlotes pelades.
  • Mescleu en un casset la ceba, la carlota (picada), el tofu trossejat, 2 cullerades de llavors de sèsam torrades, 2 cullerades de salsa de soja, el pebre i l'anou moscada. Remeneu-ho a foc lent, fins a aconseguir una massa.
  • Formeu les coquetes, passeu-les per farina. Fregiu-les en una paella amb abundant oli calent.
  • Per a eliminar l'excés d'oli, poseu-les en una plata amb paper de cuina.
  • Puré de poma: peleu les pomes i trossegeu-les; poseu en un casset un raget d'aigua, la poma i les branquetes de canella. Deixeu que es coga, remenant de tant en tant (per a evitar que s'apegue).
  • Xafeu-ho amb un forqueta o bateu-ho, per a aconseguir la textura desitjada.
  • Serviu les coquetes acompanyades del puré.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
30.8 g

Grases24 g

Kcal404

Proteïnes11.4 g