Saquets de marisc

Ingredients per a 4 comensals

  • 2 fulla de pasta fil·lo
  • 80 g de encisam
  • 120 g de escalunya
  • 4 unitat de gambots rojos
  • 200 g de gambes pelades
  • 200 g de rap
  • 20 g de maizena
  • mantega
  • 100 ml de vi blanc
  • 2 g de pebre mòlt
  • sal
  • 40 g de oli d'oliva

La preparació

  • Poseu a coure els caps dels gambots.
  • Peleu les escalunyes, piqueu-les i salteu-les en una cassola amb un poc de mantega. Afegiu-hi el rap trossejat, les gambes i les cues dels gambots. Salpebreu-ho.
  • Afegiu-hi el vi, la maizena i un poc de caldo de la cocció del cap dels gambots.
  • Deixeu-ho coure i tritureu-ho.
  • Escaldeu les fulles d'encisam en aigua bullint. Poseu-les en un recipient amb glaçons i eixugueu-les bé.
  • Esteneu les fulles de pasta fil·lo, unteu-les amb mantega, poseu-hi les fulles d'encisam i farciu-les amb la mescla de marisc.
  • Tanqueu cada saquet amb tires de pasta fil·lo.
  • Col·loqueu els saquets en una plata i fiqueu-los al forn fins que es dauren. Serviu-los immediatament.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
28.1 g

Grases12.1 g

Kcal331

Proteïnes22.4 g