Saquets de marisc
Ingredients per a 4 comensals
- 2 fulla de pasta fil·lo
- 80 g de encisam
- 120 g de escalunya
- 4 unitat de gambots rojos
- 200 g de gambes pelades
- 200 g de rap
- 20 g de maizena
- mantega
- 100 ml de vi blanc
- 2 g de pebre mòlt
- sal
- 40 g de oli d'oliva
La preparació
- Poseu a coure els caps dels gambots.
- Peleu les escalunyes, piqueu-les i salteu-les en una cassola amb un poc de mantega. Afegiu-hi el rap trossejat, les gambes i les cues dels gambots. Salpebreu-ho.
- Afegiu-hi el vi, la maizena i un poc de caldo de la cocció del cap dels gambots.
- Deixeu-ho coure i tritureu-ho.
- Escaldeu les fulles d'encisam en aigua bullint. Poseu-les en un recipient amb glaçons i eixugueu-les bé.
- Esteneu les fulles de pasta fil·lo, unteu-les amb mantega, poseu-hi les fulles d'encisam i farciu-les amb la mescla de marisc.
- Tanqueu cada saquet amb tires de pasta fil·lo.
- Col·loqueu els saquets en una plata i fiqueu-los al forn fins que es dauren. Serviu-los immediatament.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni28.1 g
Grases12.1 g
Kcal331
Proteïnes22.4 g