Truita de creïlla i ceba

Ingredients per a 4 comensals

  • 6 unitat de ou
  • 500 g de creïlla
  • 200 g de ceba
  • 60 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Peleu les creïlles, talleu-les en daus menuts i adobeu-les.
  • Fregiu-les en oli calent abundant. Afegiu-hi la ceba finament tallada. Escorreu-ho i reserveu-ho.
  • Bateu els ous, adobeu-los i mescleu-los amb la creïlla i la ceba.
  • Poseu oli en una paella i quan estiga calent, afegiu-hi la mescla anterior. Deixeu que es qualle la truita, movent de tant en tant la paella.
  • Quan es desapegue, gireu-la.
  • Acabeu de daurar la truita i serviu-la.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
20.9 g

Grases24.8 g

Kcal360

Proteïnes13 g