Verdures a la planxa

Ingredients per a 4 comensals

  • 250 g de carabasseta
  • 250 g de albergina
  • 120 g de espàrrecs silvestres
  • 250 g de tomaca
  • 100 g de xampinyó
  • 150 g de ceba
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Calfeu la planxa.
  • Llaveu la verdura i talleu-la en rodanxes (les tomaques, es poden partir per la meitat).
  • Poseu la verdura sobre la planxa ben calenta, saleu-la i daureu-la pels dos costats.
  • Col·loqueu en una plata tota la verdura i arruixeu-la amb l'oli.
  • Si voleu, podeu empolvorar-la amb herbes aromàtiques.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
8.6 g

Grases10.7 g

Kcal149

Proteïnes3.5 g