Ensalada d'arròs

Ingredients per a 4 comensals

  • 280 g de arròs
  • 150 g de pimentó verd
  • 300 g de tomaca
  • 60 g de tonyina en llanda
  • 6 unitat de cogombrets
  • 5 unitat de cebetes confitades
  • 30 g de olives negres sense pinyol
  • 40 g de oli d'oliva
  • 5 ml de vinagre
  • 20 g de maionesa
  • 2 g de herbes aromàtiques

La preparació

  • En una cassola, coeu l'arròs amb aigua (fins que el cobrisca), un raget d'oli d'oliva i sal.
  • Quan estiga al punt, apagueu el foc i deixeu que repose. Escorreu-lo bé.
  • Peleu els pimentons i la tomaca i trossegeu-los.
  • Talleu els cogombrets i les olives en trossos menuts.
  • Esmolleu la tonyina.
  • Mescleu en un bol la maionesa amb l'oli, el vinagre, la sal i les herbes aromàtiques. Bateu-ho bé.
  • Poseu en una encisamera l'arròs i a continuació la resta d'ingredients. Condimenteu-ho amb la salsa i mescleu-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
61.7 g

Grases16.2 g

Kcal438

Proteïnes9.7 g