Ensalada d'arròs
Ingredients per a 4 comensals
- 280 g de arròs
- 150 g de pimentó verd
- 300 g de tomaca
- 60 g de tonyina en llanda
- 6 unitat de cogombrets
- 5 unitat de cebetes confitades
- 30 g de olives negres sense pinyol
- 40 g de oli d'oliva
- 5 ml de vinagre
- 20 g de maionesa
- 2 g de herbes aromàtiques
La preparació
- En una cassola, coeu l'arròs amb aigua (fins que el cobrisca), un raget d'oli d'oliva i sal.
- Quan estiga al punt, apagueu el foc i deixeu que repose. Escorreu-lo bé.
- Peleu els pimentons i la tomaca i trossegeu-los.
- Talleu els cogombrets i les olives en trossos menuts.
- Esmolleu la tonyina.
- Mescleu en un bol la maionesa amb l'oli, el vinagre, la sal i les herbes aromàtiques. Bateu-ho bé.
- Poseu en una encisamera l'arròs i a continuació la resta d'ingredients. Condimenteu-ho amb la salsa i mescleu-ho.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni61.7 g
Grases16.2 g
Kcal438
Proteïnes9.7 g