Crema de carlota

Ingredients per a 4 comensals

  • 500 g de carlota
  • 150 g de porro
  • 150 g de ceba
  • 250 g de creïlla
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • 2000 ml de caldo de verdura

La preparació

  • Peleu les creïlles i talleu-les en trossos grans.
  • Peleu i trossegeu la carlota, el porro (la part blanca) i la ceba.
  • Ofegueu en una cassola, amb un poc d'oli la carlota, el porro i la ceba (ha de quedar lleugerament daurada).
  • Afegiu-hi la creïlla i cobriu-ho amb aigua o caldo (uns 2 L).
  • Quan la creïlla estiga tendra, retireu-ho del foc i tritureu-ho bé (passeu-ho pel colador xinés si voleu aconseguir una textura més fina). Salpebreu-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
18 g

Grases11.4 g

Kcal202

Proteïnes4.4 g