Crema de carlota
Ingredients per a 4 comensals
- 500 g de carlota
- 150 g de porro
- 150 g de ceba
- 250 g de creïlla
- 40 g de oli d'oliva
- sal
- 2000 ml de caldo de verdura
La preparació
- Peleu les creïlles i talleu-les en trossos grans.
- Peleu i trossegeu la carlota, el porro (la part blanca) i la ceba.
- Ofegueu en una cassola, amb un poc d'oli la carlota, el porro i la ceba (ha de quedar lleugerament daurada).
- Afegiu-hi la creïlla i cobriu-ho amb aigua o caldo (uns 2 L).
- Quan la creïlla estiga tendra, retireu-ho del foc i tritureu-ho bé (passeu-ho pel colador xinés si voleu aconseguir una textura més fina). Salpebreu-ho.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni18 g
Grases11.4 g
Kcal202
Proteïnes4.4 g