Fideuà

Ingredients per a 4 comensals

  • 300 g de gambes
  • 300 g de clòtxina
  • 400 g de rap
  • 320 g de fideus grossos
  • 300 g de tomaca
  • 5 g de pebre roig
  • 2 g de safrà (colorant alimentari)
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal
  • 1500 ml de caldo de peix

La preparació

  • Netegeu bé la conquilla de les clòtxines i poseu-les en un casset amb aigua. Tapeu-les i deixeu-les a foc fort fins que s'òbriguen.
  • Trossegeu el rap, net sense espines.
  • En una paella poseu oli i quan estiga calent afegiu-hi el rap i les gambes. Ofegueu-ho i retireu-ho.
  • En la mateixa paella sofregiu la tomaca pelada i trossejada, amb els alls laminats.
  • Afegiu-hi el pebre roig i el safrà i ofegueu-ho uns minuts.
  • Incorporeu els fideus al sofregit de la paella. Remeneu-ho i afegiu-hi el caldo de peix. Deixeu-ho de primer a foc fort i quan vaja perdent el caldo, a foc lent.
  • En l'últim moment afegiu-hi el peix, les gambes i les clòtxines. Deixeu-ho reposar uns minuts i serviu-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
61.2 g

Grases13.8 g

Kcal509

Proteïnes32.4 g