Lasanya de verdures

Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de pasta de lasanya
  • 500 g de carabasseta
  • 200 g de ceba
  • 500 g de espinacs
  • 100 g de tomaca triturada
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Coeu els espinacs durant uns cinc minuts.
  • Trossegeu l'all i la ceba; salteu-los en una paella.
  • Afegiu-hi la carabasseta i l'api, prèviament tallats.
  • Escorreu els espinacs i afegiu-los al saltat anterior.
  • Saleu-ho i remeneu. Quan estiga preparat, reserveu-ho.
  • Coeu la pasta (segons les instruccions de l'envàs).
  • En una plata de forn, esteneu una capa de tomaca fregida. A continuació una de lasanya i cobriu-la amb les verdures reservades. Repetiu l'operació i acabeu amb una capa de pasta..
  • Fornegeu-la uns 20 minuts, fins que quede daurada.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
61.8 g

Grases12.5 g

Kcal443

Proteïnes16.3 g