Llentilles estofades
Ingredients per a 4 comensals
- 240 g de llentilles cuites
- 150 g de tomaca
- 100 g de ceba
- 2 dent de all
- 200 g de carlota
- 200 g de creïlla
- 40 g de oli d'oliva
- sal
La preparació
- Poseu les llentilles, 12 hores abans, en remull en aigua freda.
- Llaveu-les i escorreu-les. Poseu les llentilles en un casset amb abundant aigua freda i un raget d'oli.
- Afegiu-hi la creïlla trossejada, les carlotes tallades en trossos mitjans, la ceba pelada i trossejada, els alls i el pebre roig.
- Saleu-ho i, si és necessari, afegiu-hi aigua fins que es cobrisquen els ingredients.
- Deixeu-ho coure fins que les llentilles estiguen al punt.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni44.6 g
Grases11.3 g
Kcal353
Proteïnes15.9 g