Llentilles estofades

Ingredients per a 4 comensals

  • 240 g de llentilles cuites
  • 150 g de tomaca
  • 100 g de ceba
  • 2 dent de all
  • 200 g de carlota
  • 200 g de creïlla
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Poseu les llentilles, 12 hores abans, en remull en aigua freda.
  • Llaveu-les i escorreu-les. Poseu les llentilles en un casset amb abundant aigua freda i un raget d'oli.
  • Afegiu-hi la creïlla trossejada, les carlotes tallades en trossos mitjans, la ceba pelada i trossejada, els alls i el pebre roig.
  • Saleu-ho i, si és necessari, afegiu-hi aigua fins que es cobrisquen els ingredients.
  • Deixeu-ho coure fins que les llentilles estiguen al punt.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
44.6 g

Grases11.3 g

Kcal353

Proteïnes15.9 g