Lasanya de carabasseta amb beixamel

Ingredients per a 4 comensals

  • 360 g de pasta
  • 300 g de carabasseta
  • 300 g de espinacs
  • 20 g de api
  • 200 g de ceba
  • 1 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • 250 g de tomaca fregida
  • 40 g de formatge parmesà
  • sal
  • 500 ml de llet
  • 50 g de farina
  • 50 g de mantega
  • anou moscada

La preparació

  • Coeu els espinacs durant uns cinc minuts.
  • Trossegeu l'all i la ceba; salteu-los en una paella.
  • Afegiu-hi la carabasseta i l'api, prèviament tallats.
  • Escorreu els espinacs i afegiu-los al saltat anterior.
  • Saleu-los i remeneu. Quan estiga preparat, reserveu-ho.
  • Coeu la pasta (segons les instruccions de l'envàs).
  • Prepareu la beixamel (foneu la mantega, ofegueu la farina remenant constantment, afegiu-hi la llet bullint, saleu-ho i remeneu-ho fins a aconseguir una salsa fina) .
  • En una plata de forn, esteneu una capa de tomaca fregida. A continuació una de lasanya i cobriu-ho amb les verdures reservades. Repetiu l'operació i acabeu amb una capa de pasta..
  • Cobriu-la amb la salsa beixamel i empolvoreu-ho amb el formatge.
  • Fornegeu-la uns 20 minuts, fins que quede gratinada.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
86.4 g

Grases29 g

Kcal728

Proteïnes25.5 g