Bescuit casolà s/g

Ingredients per a 8 comensals

  • 125 g de iogurt natural
  • 125 g de sucre
  • 125 g de ametles torrades
  • 125 g de maizena
  • 125 g de farina d'arròs
  • 3 unitat de ou
  • 0.5 unitat de rent
  • 80 g de oli d'oliva
  • canella
  • sal
  • 1 unitat de llima

La preparació

  • Picar les ametles.
  • Muntar les clares a punt de neu. Afegir els rovells d'ou.
  • Batre els rovells amb el sucre i un poc de ratlladura de llima. Incorporar el iogurt, l'ametla, l'oli d'oliva i les farines. Batre fins que estiga ben mesclat.
  • Afegir el rent al final, amb una mica de sal i canella al gust. Mesclar bé i posar en un motle greixatge.
  • Ficar al forn uns 30 o 40 minuts.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
40.9 g

Grases21.7 g

Kcal405

Proteïnes9.1 g