Bescuit casolà s/g
Ingredients per a 8 comensals
- 125 g de iogurt natural
- 125 g de sucre
- 125 g de ametles torrades
- 125 g de maizena
- 125 g de farina d'arròs
- 3 unitat de ou
- 0.5 unitat de rent
- 80 g de oli d'oliva
- canella
- sal
- 1 unitat de llima
La preparació
- Picar les ametles.
- Muntar les clares a punt de neu. Afegir els rovells d'ou.
- Batre els rovells amb el sucre i un poc de ratlladura de llima. Incorporar el iogurt, l'ametla, l'oli d'oliva i les farines. Batre fins que estiga ben mesclat.
- Afegir el rent al final, amb una mica de sal i canella al gust. Mesclar bé i posar en un motle greixatge.
- Ficar al forn uns 30 o 40 minuts.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni40.9 g
Grases21.7 g
Kcal405
Proteïnes9.1 g