Nyoquis de carabassa

Ingredients per a 4 comensals

  • 800 g de carabassa
  • 250 g de farina
  • 300 g de brull
  • 200 g de salsa de tomaca
  • sal

La preparació

  • Pelar i trossejar la carabassa, torrar-la en el forn fins que este daurada.
  • Retirar i triturar fins a fer un puré.
  • Mesclar la carabassa, amb la farina, el formatge, i una mica de sal.
  • Mesclar bé fins a aconseguir una massa compacta.
  • Formar xicotetes boles amb la massa anterior.
  • Posar-les en abundant aigua bullint.
  • Retirar-los a mesura que pugen a la superfície, amb l'ajuda d'una espumadora.
  • Servir en una font amb la salsa de tomaca.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
55.4 g

Grases7.3 g

Kcal371

Proteïnes17.7 g