Arròs integral amb curri

Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de arròs integral
  • 100 g de bacó
  • 400 g de poma
  • 30 g de pinyons
  • 50 g de panses
  • curri en pols
  • 40 g de oli d'oliva
  • 150 g de ceba
  • 15 g de farina
  • 250 ml de aigua

La preparació

  • Ofegar en un poc d'oli el bacon a trossets, els pinyons, les panses i la poma prèviament pelada i cortada.
  • Incorporar l'arròs i afegir aigua calenta.
  • Deixar coure fins que no quede aigua.
  • Preparar la salsa al curri:
  • Ofegar la ceba en una paella amb un poc d'oli.
  • Afegir la poma quan la ceba estiga blana i a continuació la farina.
  • Posar un poc d'aigua i deixar coure uns minuts.
  • Afegir curri i sal al gust.
  • Passar per la minipimer
  • Servir l'arròs amb la salsa.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
83 g

Grases32.3 g

Kcal680

Proteïnes11.4 g