Brandada amb pa integral torrat i ous remenats

Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de abadejo esmollat
  • 20 g de farina
  • 100 ml de nata liquida
  • 200 ml de llet
  • oli d'oliva
  • 4 unitat de ou
  • 120 g de pa integral
  • sal

La preparació

  • Posar davall l'aixeta l'abadejo esmollat uns 10 minuts, per a dessalar-lo.
  • Coure en aigua freda. Quan comence a bullir, retirar del foc, escórrer bé i triturar.
  • Preparar la beixamel, posant l'oli en una paella, la farina i la llet, sense deixar de remoure per a evitar que es formen grums. Salar.
  • Afegir l'abadejo a la beixamel i mesclar.
  • En el moment de servir, afegir la nata i calfar.
  • Preparar un remenat amb els ous.
  • Servir en plats individuals, els ous remenats, amb una porció de brandada.
  • Acompanyar amb unes torrades de pa integral.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
18.8 g

Grases18.3 g

Kcal483

Proteïnes59.5 g