Brandada amb pa integral torrat i ous remenats
Ingredients per a 4 comensals
- 320 g de abadejo esmollat
- 20 g de farina
- 100 ml de nata liquida
- 200 ml de llet
- oli d'oliva
- 4 unitat de ou
- 120 g de pa integral
- sal
La preparació
- Posar davall l'aixeta l'abadejo esmollat uns 10 minuts, per a dessalar-lo.
- Coure en aigua freda. Quan comence a bullir, retirar del foc, escórrer bé i triturar.
- Preparar la beixamel, posant l'oli en una paella, la farina i la llet, sense deixar de remoure per a evitar que es formen grums. Salar.
- Afegir l'abadejo a la beixamel i mesclar.
- En el moment de servir, afegir la nata i calfar.
- Preparar un remenat amb els ous.
- Servir en plats individuals, els ous remenats, amb una porció de brandada.
- Acompanyar amb unes torrades de pa integral.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni18.8 g
Grases18.3 g
Kcal483
Proteïnes59.5 g