Lasanya al forn

Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de pasta de lasanya
  • 400 g de carn picada
  • 200 g de ceba
  • 140 g de carlota
  • 200 g de salsa de tomaca
  • 40 g de formatge ratllat
  • 30 g de farina
  • 30 g de mantega
  • 500 ml de llet
  • sal
  • pebre mòlt
  • 2 g de anou moscada
  • 40 g de oli d'oliva

La preparació

  • Prepareu les làmines de pasta com s'indica en l'envàs del producte.
  • Peleu la ceba i piqueu-la i talleu en trossos menuts la carlota.
  • Daureu-les en una paella amb oli. Incorporeu-hi la tomaca.
  • Afegiu-hi la carn, ofegueu-ho i saleu-ho.
  • Prepareu una salsa beixamel:
  • Foneu la mantega, afegiu-hi la farina i remeneu-ho (sense deixar que agafe color)
  • Incorporeu-hi la llet i deixeu-ho coure. Salpebreu-ho.
  • Disposeu una làmina de pasta en una plata de forn.
  • Poseu-hi per damunt una capa del farciment, beixamel i un poc de formatge.
  • Cobriu-ho amb una altra capa de pasta; repetiu el farciment i acabeu amb una làmina.
  • Cobriu-ho amb beixamel i empolvoreu-ho amb formatge.
  • Introduïu-ho al forn fins que es gratine.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
75.1 g

Grases45 g

Kcal884

Proteïnes41.1 g