Guisat de vedella

Ingredients per a 4 comensals

  • 480 g de vedella, falda
  • 400 g de ceba francesa
  • 320 g de creïlla cuita
  • 200 g de pésols
  • 200 g de carlota
  • 200 g de ceba
  • 100 ml de vi blanc
  • caldo de carn
  • pebre
  • sal
  • 40 g de oli d'oliva

La preparació

  • Talleu la carn en trossos (o compreu carn trossejada per a guisats).
  • Calfeu l'oli en una olla i daureu la carn prèviament salpebrada. Afegiu-hi la ceba picada molt fina i deixeu que es daure.
  • A continuació, incorporeu-hi la carlota tallada en rodanxes, els pésols i les cebes franceses. Aboqueu-hi un got de vi blanc i un got de caldo de carn.
  • Tapeu l'olla i deixeu-ho a foc mitjà fins que la carn estiga tendra.
  • Fregiu les creïlles tallades en daus amb abundant oli calent.
  • Serviu la carn amb les verdures i les creïlles.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
38.9 g

Grases18.1 g

Kcal472

Proteïnes31.3 g