Truita d'abadejo

Ingredients per a 4 comensals

  • 360 g de abadejo fresc
  • 150 g de ceba
  • 4 unitat de ou
  • 40 g de oli d'oliva
  • all picat
  • julivert picat
  • sal

La preparació

  • Poseu l'abadejo en remull durant 24 hores. Quan hagueu d'utilitzar-lo, escorreu-lo bé, elimineu-ne la pell i les espines i esmolleu-lo.
  • En una paella amb oli, ofegueu la ceba amb l'all picat i, a continuació, afegiu-hi l'abadejo. Saleu-lo si cal. Deixeu que s'evapore bé l'aigua de la preparació.
  • Bateu els ous, mescleu-los amb l'abadejo i la ceba i afegiu-hi el julivert picat. Feu la truita en una paella antiadherent.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
2.2 g

Grases17.2 g

Kcal249

Proteïnes21.2 g