Pastís de salmó lleuger
Ingredients per a 4 comensals
- 480 g de salmó
- 150 g de ceba
- 45 g de salsa de tomaca
- 200 ml de llet descremada
- 4 unitat de ou
- 40 g de oli d'oliva
- 1 dent de all
- vitet sec
La preparació
- Netegeu el salmó de pell i espines. Esmolleu-lo i mescleu-lo amb la llet i un poc de vitet fins a formar una pasta.
- Piqueu la ceba i l'all. Sofregiu-ho en una paella amb oli fins que es daure.
- Aboqueu el sofregit en un bol, afegiu-hi la mescla del salmó i els ous. Mescleu-ho bé i incorporeu-hi la salsa de tomaca.
- Folreu un motle amb paper d'alumini, aboqueu-hi la mescla i tapeu-ho amb més paper d'alumini. Poseu-ho al bany de Maria en el forn precalfat. Fornegeu-ho durant uns 50 minuts, deixant els últims 10 minuts sense tapar.
- Traieu-ho del motle i serviu-ho.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni5.4 g
Grases27.3 g
Kcal373
Proteïnes26.3 g