Pastís de salmó lleuger

Ingredients per a 4 comensals

  • 480 g de salmó
  • 150 g de ceba
  • 45 g de salsa de tomaca
  • 200 ml de llet descremada
  • 4 unitat de ou
  • 40 g de oli d'oliva
  • 1 dent de all
  • vitet sec

La preparació

  • Netegeu el salmó de pell i espines. Esmolleu-lo i mescleu-lo amb la llet i un poc de vitet fins a formar una pasta.
  • Piqueu la ceba i l'all. Sofregiu-ho en una paella amb oli fins que es daure.
  • Aboqueu el sofregit en un bol, afegiu-hi la mescla del salmó i els ous. Mescleu-ho bé i incorporeu-hi la salsa de tomaca.
  • Folreu un motle amb paper d'alumini, aboqueu-hi la mescla i tapeu-ho amb més paper d'alumini. Poseu-ho al bany de Maria en el forn precalfat. Fornegeu-ho durant uns 50 minuts, deixant els últims 10 minuts sense tapar.
  • Traieu-ho del motle i serviu-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
5.4 g

Grases27.3 g

Kcal373

Proteïnes26.3 g