Risotto integral amb taronges i formatge

Ingredients per a 4 comensals

  • 280 g de arròs integral
  • 200 g de taronja
  • 150 g de formatge magre
  • 80 g de ceba
  • 40 g de mantega
  • 1000 ml de caldo vegetal
  • 200 ml de vi blanc
  • sal
  • pebre
  • julivert

La preparació

  • Peleu la taronja evitant tallar-ne la part blanca de la pell. Talleu la pell en tires fines. Espremeu la taronja.
  • Peleu i talleu la ceba. Ofegueu-la en una paella amb mantega prèviament fosa. Abans que es daure, afegiu-hi l'arròs i deixeu que comence a daurar-se.
  • A continuació, afegiu-hi les tires de pell de taronja i remeneu-ho. Incorporeu-hi el vi blanc i deixeu que s'evapore.
  • Aboqueu-hi a poc a poc el caldo calent. Remeneu l'arròs cada vegada que afegiu un poc de caldo i deixeu que es coga (no hi afegiu més caldo fins que l'arròs l'haja absorbit). A mitjan cocció, afegiu-hi el suc de taronja a poc a poc i remeneu-ho.
  • Quan acabe la cocció (uns 15 minuts), afegiu-hi el formatge prèviament trossejat. Salpebreu-ho i afegiu-hi una miqueta de mantega. Remeneu el risotto i serviu-lo.
  • Decoreu-ho amb el julivert picat i amb algunes tires de corfa de taronja.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
57.1 g

Grases15.8 g

Kcal452

Proteïnes11.4 g