Ensalada de brull i vinagreta de menta

Ingredients per a 4 comensals

  • 200 g de brull
  • 250 g de rucula
  • 6 unitat de figues
  • 40 g de oli d'oliva
  • 5 fulla de fulles de menta
  • vinagre balsàmic
  • pebre
  • 1 dent de all
  • sal

La preparació

  • Llaveu les figues, escorreu-les i talleu-les en quarts.
  • Talleu el brull en rodanxes grosses.
  • Llaveu i la ruca i escorreu-la. Adobeu-la i col·loqueu-la en una plata. Afegiu-hi les figues i cobriu-ho amb el brull. Adobeu-ho amb la vinagreta.
  • Per a la salsa de vinagreta de menta:
  • Llaveu la menta i piqueu-la amb l'all i el pebre. Afegiu-hi el vinagre i l'oli remenant lentament fins a lligar la salsa. Saleu-la al gust.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.3 g

Grases12.7 g

Kcal173

Proteïnes8.1 g