Calamarsons farcits amb ceba caramel·litzada
Ingredients per a 4 comensals
- 600 g de calamarsons
- 300 g de ceba
- 100 g de pimentó verd
- 100 ml de vi blanc
- 3 dent de all
- 2 g de julivert
- 40 g de oli d'oliva
- sal
La preparació
- Piqueu els alls, peleu la ceba peleu i trossegeu-la i buideu el pimentó i talleu-lo en juliana.
- En una cassola, coeu la ceba juntament amb el pimentó i els alls.
- Afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir.
- Retireu-ho i deixeu que es refrede.
- Netegeu els calamarsons i farciu-los amb la mescla anterior (per a evitar que el farciment se n'isca, tanqueu el calamarsó amb furgadents).
- Daureu els calamarsons en una paella amb un poc d'all i julivert.
- Serviu-los ben calents.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni5.3 g
Grases11.8 g
Kcal218
Proteïnes18.1 g