Calamarsons farcits amb ceba caramel·litzada

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de calamarsons
  • 300 g de ceba
  • 100 g de pimentó verd
  • 100 ml de vi blanc
  • 3 dent de all
  • 2 g de julivert
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Piqueu els alls, peleu la ceba peleu i trossegeu-la i buideu el pimentó i talleu-lo en juliana.
  • En una cassola, coeu la ceba juntament amb el pimentó i els alls.
  • Afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir.
  • Retireu-ho i deixeu que es refrede.
  • Netegeu els calamarsons i farciu-los amb la mescla anterior (per a evitar que el farciment se n'isca, tanqueu el calamarsó amb furgadents).
  • Daureu els calamarsons en una paella amb un poc d'all i julivert.
  • Serviu-los ben calents.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
5.3 g

Grases11.8 g

Kcal218

Proteïnes18.1 g