Llenguado amb raïm

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de llenguado
  • 200 g de raïm
  • 250 ml de nata liquida
  • 200 ml de caldo de peix
  • 100 g de mantega
  • 75 ml de brandy
  • pebre
  • sal

La preparació

  • Poseu el brandi en un bol. Afegiu-hi el raïm pelat i sense llavors.
  • Netegeu els llenguados (lleveu-ne la pell) o compreu-los en filets nets. Salpebreu-los i poseu-los en una cassola. Afegiu-hi el caldo de peix, tapeu-ho i deixeu que es facen, sense que arriben a daurar-se.
  • Retireu el llenguado de la cassola i afegiu, al caldo que queda, la nata (un got i mig de nata liquida) i el brandi.
  • Deixeu que el caldo es reduïsca aproximadament a la meitat. Afegiu-hi llavors la mantega i remeneu-ho perquè quede una salsa lligada.
  • Incorporeu-hi el raïm amb el brandi. Si cal, rectifiqueu-ho de sal.
  • Serviu el llenguado distribuint-hi per damunt la salsa amb el raïm.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
10.6 g

Grases34.2 g

Kcal476

Proteïnes20.5 g