Arròs amb bolets

Ingredients per a 4 comensals

  • 280 g de arròs blanc
  • 200 g de bolets
  • 150 g de ceba
  • 125 g de mantega
  • 45 g de formatge parmesà
  • 800 ml de caldo de pollastre
  • 100 ml de vi blanc sec
  • sal
  • pebre

La preparació

  • Peleu la ceba i piqueu-la. Salteu-la en una paella amb un poc de mantega (aproximadament la meitat de la quantitat indicada) fins que comence a agafar color. Incorporeu-hi l'arròs i els bolets tallats a tires.
  • Deixeu que s'evapore l'aigua que amollen els bolets. Afegiu-hi el vi i deixeu-ho uns minuts a foc mitjà. Incorporeu-hi la meitat del caldo i coeu-ho a foc suau fins que s'haja absorbit el caldo.
  • Afegiu-hi la resta del caldo i coeu-ho de nou perquè s'absorbisca tot el caldo.
  • En l'últim moment, afegiu-hi la mantega que queda i el formatge. Salpebreu-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
59.3 g

Grases29.7 g

Kcal569

Proteïnes11.2 g