Pasta amb xampinyons i salsa de mostassa

Ingredients per a 4 comensals

  • 320 g de pasta
  • 300 g de xampinyó
  • 20 g de mostassa
  • 250 ml de nata
  • 250 ml de caldo de verdures
  • 125 ml de vi blanc
  • 6 unitat de ceba tendra
  • 2 unitat de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • timó
  • pebre

La preparació

  • Bulliu la pasta en aigua amb un poc de sal.
  • Quan estiga al punt, escorreu-la i serviu-la amb la salsa.
  • Per a la salsa:
  • Ofegueu en una paella amb un poc d'oli la ceba picada, els alls picats i els xampinyons filetejats. Quan estiguen blans, afegiu-hi el vi blanc i el caldo de verdura.
  • Deixeu-ho a foc mitjà, fins que el caldo es reduïsca a la meitat. Afegiu-hi una cullerada de mostassa, la nata i el timó. Salpebreu-ho.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
69.2 g

Grases24.7 g

Kcal590

Proteïnes15 g