Arròs integral al forn amb verdures i panses (sense sal)

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de tomaca
  • 280 g de arròs integral (bullit)
  • 200 g de pimentó verd
  • 200 g de pimentó roig
  • 150 g de ceba
  • 125 g de bajoques
  • 120 g de albergina
  • 35 g de panses
  • 750 ml de caldo de verdures
  • 1 unitat de cabeça d'alls
  • pebre roig dolç
  • 40 g de oli d'oliva

La preparació

  • Posar un bon raig d'oli en una cassola de fang i cuinar les verdures trossejades (les albergínies, la ceba i el tomàquet a rodanxes i els pebrots en tires) fins que queden tendres.
  • Després afegiu-hi les panses i una culleradeta de pebre roig (dolç), remoure bé.
  • Incorporar l'arròs, repartint de manera uniforme per tota la cassola i el caldo de verdures bullint.
  • Posar el cap d'all al centre i introduïr la cassola al forn, prèviament escalfat, fins que l'arròs estiga fet.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
69.2 g

Grases13.3 g

Kcal447

Proteïnes9.1 g