Cake de carlota i xocolate

Ingredients per a 8 comensals

  • 150 g de mantega
  • 150 g de farina de blat
  • 150 g de sucre
  • 140 g de carlota
  • 100 g de xocolate amarg
  • 3 unitat de ou sencer
  • 1 unitat de rent (sobre)
  • sal

La preparació

  • Bulliu les carlotes i trossegeu-les.
  • Bateu en un bol la mantega amb el sucre i incorporeu-hi els ous d'un en un, mentre seguiu batent. Afegiu-hi les carlotes i torneu-ho a batre fins que quede una crema homogènia.
  • Barregeu la farina i el rent (afegiu-hi un polsim de sal) i afegiu-ho a la crema anterior. Trossegeu o ratlleu el xocolate i afegiu-lo a la mescla.
  • Unteu un motle amb una miqueta de mantega (podeu utilitzar paper per a forn) i aboqueu-hi la crema. Coeu-ho al forn fins que l'interior del cake quede cuit (aproximadament 20-30 minuts)
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
39.1 g

Grases21.6 g

Kcal378

Proteïnes5.4 g