Cake de carlota i xocolate
Ingredients per a 8 comensals
- 150 g de mantega
- 150 g de farina de blat
- 150 g de sucre
- 140 g de carlota
- 100 g de xocolate amarg
- 3 unitat de ou sencer
- 1 unitat de rent (sobre)
- sal
La preparació
- Bulliu les carlotes i trossegeu-les.
- Bateu en un bol la mantega amb el sucre i incorporeu-hi els ous d'un en un, mentre seguiu batent. Afegiu-hi les carlotes i torneu-ho a batre fins que quede una crema homogènia.
- Barregeu la farina i el rent (afegiu-hi un polsim de sal) i afegiu-ho a la crema anterior. Trossegeu o ratlleu el xocolate i afegiu-lo a la mescla.
- Unteu un motle amb una miqueta de mantega (podeu utilitzar paper per a forn) i aboqueu-hi la crema. Coeu-ho al forn fins que l'interior del cake quede cuit (aproximadament 20-30 minuts)
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni39.1 g
Grases21.6 g
Kcal378
Proteïnes5.4 g