Ensalada de salmó fumat

Ingredients per a 4 comensals

  • 300 g de salmó fumat
  • 60 g de olives negres sense pinyol
  • 240 g de encisam
  • 2 unitat de ou
  • 3 unitat de llima
  • 40 g de oli d'oliva
  • 5 ml de vinagre de sidra
  • 2 g de pebre mòlt
  • sal

La preparació

  • Talleu en làmines fines el salmó.
  • Salpebreu-lo i deixeu-lo macerar en el suc de llima.
  • Llaveu l'encisam i talleu-lo en juliana. Disposeu-lo en una encisamera.
  • Adobeu-lo al gust.
  • Quan el salmó haja canviat de color, escorreu-lo i col·loqueu-lo sobre l'encisam.
  • Adorneu-ho amb les olives i els ous durs picats.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
3.3 g

Grases21.3 g

Kcal307

Proteïnes23.7 g