Titot amb carlotes (sense sal)

Ingredients per a 4 comensals

  • 600 g de titot, pit
  • 420 g de carlota
  • 100 ml de vi blanc
  • 2 dent de all
  • 40 g de oli d'oliva
  • 10 g de cebollí
  • timó
  • pebre

La preparació

  • Trossegeu els pits de titot en tires.
  • Poseu en una paella un raget d'oli, els alls i les tires de titot. Daureu-les lleugerament i afegiu-hi el vi. Afegiu un poc de pebre, tapeu-ho i deixeu-ho a foc mitjà uns 10 minuts.
  • Llaveu les carlotes i trossegeu-les (reserveu-ne dues per a la salsa). Afegiu-les a la carn i deixeu-ho 10 minuts més.
  • Bulliu les carlotes que heu reservat. Escorreu-les-bé i feu-ne un puré.
  • Retireu la carn i les carlotes de la paella, i reserveu-ne el suc. Poseu el puré en la paella amb el suc de la carn i calfeu-ho tot junt remenant perquè es mescle bé.
  • Serviu la carn i la carlota en una plata i empolvoreu-ho amb el timó. El puré es pot abocar sobre la carn (en este cas, empolvoreu el timó sobre el puré) o serviu-lo a banda.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
6.8 g

Grases11.5 g

Kcal284

Proteïnes33.5 g