Torrades integrals de verdures rostides amb formatge

Ingredients per a 4 comensals

  • 400 g de pimentó
  • 300 g de ceba
  • 240 g de pa integral
  • 200 g de formatge Motzarella
  • 200 g de bolets
  • 40 g de oli d'oliva
  • 1 dent de all

La preparació

  • Torreu els pimentons i les cebes al forn, precalfat, fins que la pell es faça negra. Peleu la verdura i elimineu-ne les llavors, i talleu-la en tires.
  • Filetegeu l'all i afegiu-lo a una paella amb l'oli ben calent. Salteu els bolets.
  • Poseu el pa integral tallat en llesques sobre una plata de forn i cobriu les torrades amb la verdura.
  • Afegiu-hi els bolets i una rodanxa de formatge. Ruixeu-ho amb l'oli dels bolets.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
37.3 g

Grases19.8 g

Kcal401

Proteïnes16.8 g