Torrades integrals de verdures rostides amb formatge
Ingredients per a 4 comensals
- 400 g de pimentó
- 300 g de ceba
- 240 g de pa integral
- 200 g de formatge Motzarella
- 200 g de bolets
- 40 g de oli d'oliva
- 1 dent de all
La preparació
- Torreu els pimentons i les cebes al forn, precalfat, fins que la pell es faça negra. Peleu la verdura i elimineu-ne les llavors, i talleu-la en tires.
- Filetegeu l'all i afegiu-lo a una paella amb l'oli ben calent. Salteu els bolets.
- Poseu el pa integral tallat en llesques sobre una plata de forn i cobriu les torrades amb la verdura.
- Afegiu-hi els bolets i una rodanxa de formatge. Ruixeu-ho amb l'oli dels bolets.
Plats
Recomanats
Informació nutricional
Hidrats
de carboni37.3 g
Grases19.8 g
Kcal401
Proteïnes16.8 g