Tempura de verdures (sense gluten)

Ingredients per a 4 comensals

  • 180 g de albergina
  • 150 g de ceba
  • 125 g de carabasseta
  • 80 g de carlota
  • 60 g de farina d'arròs
  • 1 unitat de ou sencer
  • midó de dacsa (una cullerada)
  • rent en pols sense gluten (mitja culleradeta)
  • 40 g de oli d'oliva
  • sal

La preparació

  • Per a la preparació de la tempura, poseu en un bol la farina, el midó d'arròs i el rent en pols sense gluten. Afegiu-hi uns 700 ml d'aigua ben freda i mescleu-ho. Incorporeu-hi la clara d'un ou batuda i afegiu-hi un poc de sal.
  • Peleu les verdures i talleu-les a tires (no cal pelar les carabassetes o les albergines). Fiqueu les verdures en la massa de tempura i fregiu-les en oli calent abundant.
  • Escorreu-les en paper absorbent i serviu-les immediatament.
Plats
Recomanats
facebook twitter imprimir pdf
Informació nutricional

Hidrats
de carboni
21.4 g

Grases12.1 g

Kcal216

Proteïnes4.4 g